Over VO-University

Neem contact met ons op.

0316 820 993

Meer informatie

Over VO-UniversityVragen & Offerte

Net als andere voor de samenleving belangrijke beroepsgroepen, artsen, juristen, therapeuten, is het voor docenten in het voortgezet onderwijs van belang dat er een kwalitatief bij- en nascholingsaanbod is. Immers is de kwaliteit van het onderwijs voor een groot deel afhankelijk van de competenties van de docenten die het geven en inrichten. Ook komen veranderingen in het onderwijs tot stand, niet top down, maar door goed geïnformeerde en opgeleide docenten die weet hebben van nieuwe en vernieuwde inzichten.

Wij bieden een vierdaagse opleiding met thema’s die vanuit onderwijskundige, didactische, methodische en pedagogische perspectieven, deelnemers inspireren om te reflecteren op de eigen dagelijkse onderwijspraktijk, en er verbeteringen in aan te brengen.

In de opleiding combineren we college en werkcollege, zodat de informatie direct bediscussieerd en verwerkt wordt. Aangereikte voorbeelden van good practice zijn de volgende dag meteen in de les in te zetten. 

De VO-University is op masterniveau en bestemd voor docenten met een afgeronde hbo of universitaire studie. Docenten die de opleiding verzorgen zijn vakdidactici, opleiders en onderwijskundigen van ArtEZ, hogeschool voor de kunsten; HAN, hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Universiteit Utrecht. De afronding van (delen van) de opleiding resulteert in een certificaat met een beschrijving van verworven competenties.

Vragen & offerte

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of contactformulier:

Tel: 0316 820 993 Stuur ons een email
Copyright VO-University 2018 - 2019
Design & development by: Timeless Design